Minőségbiztosítási rendszer

A Transzvill Mérőváltó Gyártó és Forgalmazó Zrt. minőségpolitikáját arra építi, hogy elsődleges célja a tevékenységben érintett szereplők – úgy, mint: tulajdonosok, vevők, alkalmazottak, beszállítók és a környezet – elégedettségének biztosítása. Ezen érintettek között kiemelt szerep jut vevőinknek. Alapvető célunk, hogy vevőinknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek használatuk teljes időtartama alatt vevőink elégedettségét szolgálják.

A Transzvill Mérőváltó Gyártó és Forgalmazó Zrt. tevékenysége alapján, szoros kapcsolatokat épített ki jelentős európai cégekkel és azok érdekeltségi körébe tartozó vállalatokkal.  A fenti kapcsolatok és az exportnövelési szándék elengedhetetlenül szükségessé tették, átfogó minőségirányítási rendszer kiépítését, működtetését.

Ennek érdekében a 1997-ben ISO 9002, illetve 2000 óta ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtet a termékei , illetve szolgáltatásai minőség-követelményeinek kielégítéséhez, és  ezen keresztül a vevői bizalom elnyeréséhez.

 

NKFI pályázat

Vissza az oldal tetejére
Impresszum

|

Adatvédelem

|

Térkép